IFN-urile sunt institutii financiare nebancare reglementate, la fel ca si bancile, de catre BNR.

Prin urmare, un IFN isi poate incepe activitatea numai daca primeste autorizatia de functionare de la Banca Nationala a Romaniei, acesta fiind supravegheat de catre BNR pe tot parcursul functionarii. In ceea ce priveste diferenta majora dintre un IFN si o banca, legea prevede faptul ca institutiile financiare nebancare nu pot lua depozite de la populatie. Altfel spus, prin accesarea creditelor nebancare, publicul devine dator catre IFN, nu invers.

coins-948603_640

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara care isi desfasoara activitatea la cele doua sedii din Bucuresti si Sibiu, avand un capital de 900. 000 lei. Noi va putem oferi un credit IFN in cele mai delicate situatii financiare, fara sa fiti nevoiti sa indelpliniti criterii drastice, asa cum se intampla in cazul bancilor. Va oferim consultanta si va ajutam sa luati cea mai buna decizie, intr-un timp cat mai scurt. Asadar, prioritatea noastra este sa acordam sprijin finaciar persoanelor cu acces limitat la servicii financiare, dar si in orice alta situatie.

Pe langa cei 18 ani impliniti si un venit justificabil in acte pentru ultimele trei luni, veti avea nevoie de mai multe documente pentru a obtine un credit IFN, in functie de tipul venitului dumneavoastra.

Asadar, pentru angajatii cu carte de munca sunt necesare adeverinta de salariu si fisa fiscala. Pensionarii pot accesa credite IFN doar cu talonul de pensie, care este de preferat sa fie ultimul. In ceea ce priveste persoanele fizice autorizate, exista mai multe documente necesare:  autorizatie de libera practica (daca este cazul), certificatul de inregistrare fiscala (CUI) al PFA-ului, registrul de incasari si plati pe ultimele 3 luni, dar si decizia finala de impunere pe ultimul an.

Evident, acestea nu sunt singurele tipuri de venit ce pot fi luate in calcul, insa acestea sunt cele mai frecvent intalnite. In ceea ce priveste conditiile de obtinere a unui credit IFN de la Concordia Capital, specialistii de aici va ofera toate informatiile necesare. Asadar, aflati de la inceput ce acte sunt necesare pentru acordarea imprumutului si economisiti atat timp, cat si bani prin modalitatea de aplicare online.

Va asteptam!