credit nebancar

In ultimii ani, situatia financiara s-a schimbat in mod dramatic la nivel mondial, romanii fiind printre cei afectati de aceasta schimbare. Renumita criza economica a lovit in multe sectoare financiare, motiv pentru care Banca Nationala a Romaniei a inceput sa ia masuri. In prezent, bancile impun conditii tot mai rigide, iar populatia intampina dificultati. Asa au aparut institutiile financiare nebancare, acestea oferind credite tuturor claselor sociale, in conditii foarte lejere si intr-un timp foarte scurt.

Creditele nebancare sunt oferite de catre IFN-uri si se caracterizeaza prin rapiditate, numar redus de documente, aceesare facila a creditelor (online sau telefonic), dar si posibilitatea restantierilor de a mai primi un imprumut. Concordia Capital este una dintre institutiile financiare nebancare cu sediul in Bucuresti si Sibiu care acorda finantari clientilor sai in cele mai avantajoase conditii. Oferim credit nebancar rapid atat online, cat si telefonic si va ajutam sa depasiti orice situatie financiara dificila.

In general, atunci cand doriti sa accesati un credit nebancar, trebuie sa luati in considerare cateva conditii de eligibilitate.

Astfel, pentru a putea intra in posesia unui astfel de imprumut, este obligatoriu sa aveti varsta de 18 ani implinita (sau chiar 21 de ani ), dar mai ales un venit care sa justifice posibilitatea dumneavoastra de a plati ratele pe toata durata contractului de imprumut. Pana si pensionarii pot accesa aceste credite nebancare, varsta limita fiind de 69 de ani.

In ceea ce priveste documentele necesare pentru a lua un credit nebancar, acestea variaza de la o institutie la alta. Cu toate acestea, copia dupa actul de identitate si ultima factura de la utilitati sunt cele doua documente solicitate in mod constant. Pentru a facilita obtinerea creditelor nebancare, IFN-urile le ofera clientilor si modalitatea de creditare online, pentru care nu este nevoie decat de actul de identitate.

Asadar, Concordia Capital va poate oferi oricand un credit nebancar, indiferent ca ati avut probleme de natura financiara cu alte banci. Beneficiati de banii doriti cel mult 72 de ore si puteti scapa de orice grija. Rambursarea creditului se face la fel de simplu, in functie de preferintele dumneavoastra, astfel ca alegerea unui credit nebancar se va dovedi extrem  de eficienta. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!