Descopera beneficiile unui imprumut IFN

euro-870757_640

Conditiile tot mai stricte de acordare a creditelor bancare mai ales daca solicitantul figureaza ca restantier in rapoartele Biroului de Credit au dus la aparitia institutiilor financiare nebancare si asa-numitului imprumut IFN.

Activitatea de creditare specifica institutiilor de acest gen este reglementata si supravegheata de catre BNR (Banca Nationala a Romaniei), asadar imprumuturile acordate sunt perfect legale si 100% sigure, reprezentand o solutie in special pentru persoanele fizice care au nevoie de o finantare rapida.

Avantaje imprumut IFN

 

Varianta unui imprumut IFN asigura solicitantului beneficii reale, deloc de neglijat in comparatie cu optiunea creditelor bancare:

  1. Conditiile de acordare sunt mult mai permisive deoarece nu se tine cont de prezenta pe asa-numita lista de rau-platnici a Biroului de Credit (in cazul bancilor aceste informatii pot duce la imposibilitatea de obtinere a unui credit);
  2. Intrucat eventualele restante sau intarzieri de plata a ratelor nu sunt luate in calcul, un numar mai mare de persoane pot accesa un imprumut IFN, inclusiv cele care au deja si alte credite;
  3. Documentatia necesara este mai redusa, cu minimum de acte oricine putand aplica pentru un imprumut IFN;
  4. Ratele sunt fixe iar optiunile de plata, flexibile;
  5. Intregul proces se desfasoara intr-un mod rapid si simplu; fara batai de cap, drumuri intre ghisee si timp pierdut;
  6. IFN-urile asigura solutii de finantare personalizate, in functie de cerintele si nevoile existente, precum si 2 tipuri de credite ce dicteaza modul in care beneficiarul va primi banii solicitati: direct la domiciliu sau in contul bancar personal;
  7. In cele mai multe cazuri aprobarea imprumuturilor dureaza maxim 48 de ore, de unde si denumirea de credite rapide si utilitatea in cazul situatiilor urgente;
  8. Clientii au la dispozitie si varianta online de aplicare prin completarea unui formular disponibil pe pagina oficiala a institutiilor financiare nebancare.

 

Acte necesare pentru un imprumut IFN.

Asa cum a fost mentionat, unul din avantajele majore ale acestor imprumuturi se refera la necesitatea a unui minim de acte in vederea aplicarii. In cazul persoanelor fizice, acestea sunt:

 1. actul de identitate al solicitantului;
 2. adeverinta de venit sau dupa caz, cuponul de pensie;
 3. copie dupa actul de proprietate;
 4. ultima factura la una dintre utilitati (curent sau gaz) care sa ateste faptul ca solicitantul intr-adevar locuieste la adresa din buletin.

Documentele solicitate pot varia de la o institutie la alta, in functie de politica de acordare unele IFN-uri solicitand garantarea creditului cu giranti, caz in care este nevoie inclusiv de actul de identitate si adeverinta de venit a girantului.

Imprumut IFN prin Concordia Capital.

Indiferent de politica de acordare practicata, valoarea maxima a creditelor sau micile diferente intre serviciile oferite, un imprumut IFN ramane cea mai buna solutie atunci cand ai nevoie de bani urgent, si fara complicatii.

Daca te regasesti in aceasta situatie, poti solicita un imprumut IFN in conditii avantajoase si prin intermediul Concordia Capital a carei servicii se adreseaza atat persoanelor fizice cu varsta maxima de 75 de ani si statutul de pensionar, cat si persoanelor juridice. Concordia Capital iti garanteaza aprobare rapida a imprumutului, solutii customizate si consultanta de specialitate printr-o echipa calificata si experimentata in activitatea de creditare.