Obtinerea unui credit rapid nebancar consta intr-un demers simplu, pe care oricine il poate face atunci cand are nevoie de bani.

credit rapid

Pentru a intra in posesia unui astfel de credit, trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani, sa puteti dovedi ca locuiti la adresa din buletin si sa aveti un venit permanent care sa va permita sa achitati ratele creditului pe intreaga perioada stabilita in contract. In situatii de criza, tot mai multi romani aleg creditele rapide oferite de IFN-uri, mai ales ca ofertele sunt din ce in ce mai variate.

Concordia Capital va ajuta sa obtineti un credit rapid cu foarte putine acte si in cel mai scurt timp posibil. Noi va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie si va oferim solutii personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra. Totul se bazeaza pe transparenta si conditii bine stabilite, astfel ca nu exista costuri sau riscuri ascunse.

Care sunt avantajele unui credit rapid nebancar ?

  • Perioada scurta de analiza
  • Acordare rapida a imprumutului
  • Accesibilitate sporita
  • Documentatie redusa
  • Restantele sau intarzierile de plata la alte credite nu se iau in considerare
  • Nu se efectueaza verificari la Biroul de Credit
  • Creditele se pot accesa online sau telefonic (mici economii financiare)

Desigur, orice credit bancar sau nebancar are atat avantaje, cat si dezavantaje. In ceea ce priveste politica de acordare a creditelor practicata de IFN-uri, creditul rapid are si cateva dezavantaje. Cu toate ca un imprumut rapid este convenabil in momente de criza, costul total al unui credit rapid este mult mai ridicat fata de cel al unui credit de consum. Mai exact, principalul dezavantaj il constituie dobanda foarte mare, spre deosebire de dobanzile creditelor bancare.

La Concordia Capital sunteti informati in mod corect, astfel ca veti putea decide daca un astfel de credit rapid este cea mai buna decizie pentru situatia dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare.