Fiecare dintre noi ne-am confruntat cu situatii financiare neprevazute, in urma carora au existat cheltuieli suplimentare pe care nu ni le-am fi permis din bugetul personal.

Astfel apare nevoia de a solicita un imprumut nebancar, acesta fiind cea mai simpla si rapida solutie de a ne rezolva problemele. Cu astfel de situatii se confrunta si persoanele juridice, care pot accesa de asemenea imprumuturile oferite de IFN-uri, in cazul in care nu mai pot obtine un credit de la banca.

imprumut persoane juridice

Concordia Capital ofera imprumuturi pentru activitatea curenta  persoanelor juridice, dar si celor fizice in cel mai scurt timp posibil.

Imprumutul poate fi acordat pe o perioada de cel mult 12 luni, cu garantie imobiliara. In cazul in care este necesar, perioada poate fi prelungita in functie de cerintele fiecarui client. In ceea ce priveste suma acordata persoanelor fizice, aceasta se stabileste in functie de profilul economic al solicitantului, precum si in functie de valoarea garantiei. Este important de retinut ca valoarea creditului nu poate depasi 50% din valoarea garantiei.

Pentru a intra in posesia unui imprumut persoane juridice, veti avea nevoie de:

  1. Act constitutiv
  2. Certificat constatator
  3. Certificat de inregistrare la Registrul Comertului
  4. Hotarare AGA
  5. Certificat fiscal
  6. Ultimul bilant si balanta aferenta acestuia
  7. Ultimele doua balante
  8. Actul de proprietate al garantiei si extrasul cf
  9. Extras de cont

Dobanda pentru creditul obtinut se achita lunar, iar conditiile de rambursare sunt stabilite in functie de optiunile clientului (lunar, periodic sau la sfarsitul contractului). Indiferent de motivele pentru care solicitati un imprumut persoane juridice, noi analizam cererea dumneavoastra si o aprobam in cel mult 72 de ore, in cazul in care indepliniti toate criteriile impuse de institutia noastra. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Consultantii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare.