Institutiile financiare nebancare acorda credite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

imprumut persoane fizice

Chiar daca pana nu demult oamenii fugeau de imprumuturile nebancare, iata ca situatia s-a schimbat. Aceasta schimbare este cauzata in mare parte de faptul ca bancile nu mai acorda imprumuri persoanelor fizice atat de usor, conditiile fiind tot mai severe. Desi au dobanzi mai mari comparativ cu cele ale bancilor, creditele oferite de IFN-uri sunt avantajoase din alte puncte de vedere, respectiv rapiditatea accesarii imprumuturilor si documentatia redusa.

Concordia Capital ofera un imprumut persoane fizice in cel mai scurt timp, fie online, fie telefonic. Oricine poate obtine suma de bani necesara pentru a depasi o situatie de criza financiara, conditiile de baza  fiind varsta minima de 18 ani si un venit stabil pe ultimele 3 luni. Chiar si in situatia in care aveti restante la alte banci, specialistii nostri fac tot posibilul sa va ofere o solutie avantajoasa pentru ambele parti.

Oferta noastra de imprumut persoane fizice se adreseaza si persoanelor de pana la 75 de ani, cu statut de pensionar.

Puteti beneficia de aprobare rapida a unui credit cu valoare maxima de 5.000 de lei si o perioada de rambursare de pana la 12 luni. In cel mult 48 de ore obtineti banii necesari pentru a depasi situatia financiara dificila. Garantarea creditului este posibila cu giranti sau ipoteca imobiliara. In functie de tipul garantiei ales, plafonul de creditare se poate majora.

Ce acte sunt necesare pentru a obtine un imprumut persoane fizice?

  1. Act de identitate solicitant si act de identitate girant
  2. Cupon de pensie
  3. Copie act de proprietate
  4. Adeverinta de venit girant
  5. Ultima factura de la utilitati

Pentru mai multe detalii despre cum puteti intra in posesia unui imprumut pentru persoane fizice, specialistii nostri va asteapta oricand sa stati de vorba. Ne puteti contacta atat online, cat si telefonic, iar creditul dumneavoastra va fi aprobat in cel mai scurt timp posibil, in cele mai avantajoase conditii.

Va asteptam!