bank-note-209104_640

Creditul nebancar este un produs nou oferit de IFN-uri, acesta putand fi accesat cu documente minine la primul credit si fara niciun document incepand cu cel de-al doilea imprumut.Acest tip de imprumut financiar este ideal in situatiile urgente, in care aveti nevoie de bani intr-un timp cat mai scurt, fara sa faceti prea multe drumuri la banca. Majoritatea creditelor nebancare pot fi accesate online si pot fi obtinute in cel putin 24 de ore daca indepliniti conditiile de creditare. De asemenea, acestea pot fi solicitate si telefonic, demersurile fiind la fel de simple si rapide.

In ultimii ani, acest tip de imprumut este tot mai solicitat ca urmare a conditiilor severe de acordare a creditelor impuse de institutiile bancare. Totodata, oamenii apreciaza usurinta si rapiditatea cu care pot obtine suma de bani dorita. Concordia Capital va ofera un imprumut nebancar in cel mai scurt timp, fara prea multe documente si fara conditii imposibil de indeplinit. Mai mult, specialistii nostri in activitati de creditare va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie, dar si solutii adaptate in functie de nevoile dumneavoastra.

In legea care prevede principalele conditii de functionare a IFN-urilor, activitatile permise, se regasesc la Art. 14, dupa cum urmeaza:

(1) Institutiile financiare nebancare pot desfasura urmatoarele activitati de creditare:

  1. acordare de credite, incluzand, fara a se limita la: credite de consum, credite ipotecare, credite imobiliare, microcredite, finantarea tranzactiilor comerciale, operatiuni de factoring, scontare, forfetare;
  2. leasing financiar;
  3. emitere de garantii, asumare de angajamente de garantare, asumare de angajamente de finantare;
  4. acordare de credite cu primire de bunuri in gaj, respectiv amanetare prin case de amanet;
  5. acordare de credite catre membrii asociatiilor fara scop patrimonial organizate pe baza liberului consimtamant al salariatilor/pensionarilor, in vederea sprijinirii prin credit

Dupa cum se poate vedea, institutiile nebancare au produse financiare variate, iar serviciile oferite de acestea sunt prestate in conformitate cu normativele BNR.

In cazul in care sunteti inregistrati cu restante la Biroul de Credit, acest lucru nu va afecta obtinerea unui imprumut nebancar. IFN-urile nu tin cont de valoarea restantelor sau perioadele de intarziere, decat in situatii exceptionale, atunci cand exista un potential de risc mai mare. In plus, este bine de stiut ca persoanele incrise la Biroul de Credit cu restante, vor figura timp de 4 ani, chiar daca restanta a fost achitata.

Desigur, un imprumut nebancar este un imprumut ca oricare altul. Obtineti bani pentru o anumita perioada de timp, dupa care ii returnati, impreuna cu o dobanda. Insa, detaliile sunt cele care conteaza in astfel de situatii. Asadar, un credit nebancar are o dobanda mica, care nu va ingreuna foarte mult suma de la finalul perioadei de creditare, poate fi obtinut in cel putin 24 de ore si nu sunt necesare foarte multe documente.

Pentru mai multe detalii despre cum puteti obtine un credit nebancar avantajos, discutati cu specalistii Concordia Capital!