Imprumut online: la un click distanta de banii doriti!

In ziua de azi, mediul virtual a devenit o importanta cale de acces spre imprumuturile acordate de IFN-uri, prin prisma beneficiilor pe care le ofera tot mai multe persoane alegand un imprumut online ca si modalitate pentru a intra in posesia anumitor sume de bani.

De ce un imprumut online?

In primul rand, deoarece este mai simplu si mult mai confortabil. Oriunde te-ai afla, acasa, in trafic sau la birou, ai nevoie doar de un dispozitiv cu conexiune la internet si 10 minute pentru a completa formularul de aplicare existent pe site-urile institutiilor nebancare. Pe langa completarea cu datele personale, in cadrul acestuia vei selecta si suma de bani dorita, respectiv perioada de restituire care poate varia in functie de IFN.

imprumut online

Un imprumut online inseamna automat si o economisire de timp si bani. Nu mai esti nevoit/a sa te deplasezi pana la sediul institutiei cu pricina si totodata sa cheltui bani pe mijloacele de transport. Daca timpul este un lux pe care nu ti-l permiti, un imprumut online este cea mai buna solutie.

IFN-urile sunt recunoscute pentru rapiditatea cu care acorda sumele de bani solicitate; aplicand in mediul virtual ai mai multe sanse sa primesti un raspuns favorabil in doar cateva ore! Cererile de acest gen sunt preluate si analizate instant, ulterior raspunsul fiind comunicat prin posta electronica sau telefonic.

Un alt avantaj deloc de neglijat se refera la eliminarea comisioanelor, a costurilor in plus sau a celor ascunse, intreg procesul de acordare a imprumutului fiind transparent si 100% sigur.

Cine poate contracta un imprumut online?

Persoanele calificate pentru un imprumut online trebuie sa aiba cetatenie romana, rezidenta in Romania si o varsta minima stabilita de fiecare institutie in parte. Imprumuturile sunt acordate inclusiv pensionarilor care au acest statut si implicit o sursa de venit constanta (pensia). Limita de varsta impusa variaza de la un IFN la altul, in anumite cazuri aceasta neexistand.

De asemenea, un alt criteriu important este venitul lunar. Si in acest caz suma minima pentru care se acorda un imprumut online difera in functie de institutie, in general aceasta fiind de 400 lei sau 500 lei, in orice caz mai mica in comparatie cu venitul lunar net pe care bancile il cer. De asemenea, solicitantii inca activi in campul muncii trebuie sa primeasca salariul pe un card bancar.

Alege un imprumut online prin Concordia Capital

Acum poti aplica pentru un imprumut online si pe acest site, Concordia Capital fiind o institutie financiara nebancara autorizata BNR, autorizatie ce atesta desfasurarea activitatii de creditare in acord cu reglementarile in vigoare privind acest domeniu.

Daca te incadrezi in criteriile mentionate si ai nevoie urgent de o suma de bani, completeaza formularul disponibil si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp! Urmarim sa-ti satisfacem cu succes nevoile financiare si iti stam la dispozitie cu consultanta de specialitate, dar si pentru orice nelamurire.

Sa intri in posesia unei sume de bani nu a fost niciodata mai simplu! Alege si tu un imprumut online!