Imprumut rapid

Atunci cand au nevoie de sume mai mari de bani, tot mai multe persoane se indreapta spre institutiile nebancare, beneficiul principal oferit de aceste institutii fiind rapiditatea de acordare a creditului.Institutiile nebancare sau IFN-urile reprezinta, potrivit legii, o persoana juridica autorizata constituita cu scopul de a desfasura activitati de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite de lege. Infiintarea si functionarea IFN-urilor sunt reglementate de Legea nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare.

Spre deosebire de banci, IFN-ul poate acorda credite, dar nu poate atrage depozite. Acestea sunt impartite in doua categorii: IFN-uri inscrise in Registrul Special al Bancii Nationale si cele inscrise in Registrul General. Ambele categorii se afla sub reglementarea si supravegherea BNR. Concordia Capital va ofera imprumut rapid in conditii avantajoase, aprobarea acestuia necesitand cel mult 24-72 ore. Suma acordata clientului se stabileste in functie de profilul economic, dar si tinand cont de valoarea garantiei.

In ceea ce priveste actele necesare pentru obtinerea unui imprumut rapid, veti avea nevoie de:

  • Act de identitate (buletin sau carte de identitate)
  • Act justificativ al venitului (adeverinta de venit, cupon de pensie sau fluturas de salariu)

Pe langa aceste doua acte de baza, pot sa existe si reguli precum: firma la care activati sa aiba cel putin 10 angajati, vechimea de la ultimul loc de munca sa fie de 3 luni, veniturile mentionate in stabilirea gradului de indatorare sa provina numai din veniturile salariale, dar si alte conditii pe care aceste institutii nebancare trebuie sa le respecte la randul lor.

De cele mai multe ori, acest tip de imprumut rapid poate fi acordat online sau chiar telefonic.

Institutiile financiare nebancare isi atrag clienti prin faptul ca ofera imprumuturi si persoanelor cu venituri mici, care de cele mai multe ori nu indeplinesc conditiile impuse de banci pentru a obtine un imprumut. Asadar, o multime de oameni se regasesc in situatia in care institutiile nebancare reprezinta unica solutie pentru a solutiona problemele financiare.

Un alt avantaj al imprumuturilor nebancare este ca puteti beneficia de acestea chiar daca aveti istoric de credit negativ. Analiza datelor si aprobarea imprumutului pot dura cateva minute, IFN-urile actionand intr-un timp express. Pe langa acestea, dobanzile practicate de banci pentru creditele acordate sunt destul de usturatoare, iar contractele incheiate cu acestea va pot oferi mereu suprize de natura financiara neplacuta. In schimb, un imprumut rapid reprezinta cea mai permisiva forma de a obtine bani, conditiile de creditare fiind avantajoase.

Concordia Capital isi propune sa acorde finantare clientilor care intampina probleme de ordin financiar, indiferent de motive. Colaborarea cu institutia noastra se bazeaza pe transparenta si comunicare, astfel ca ne dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune solutii, personalizate in functie de nevoile fiecaruia dintre clienti. Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune recomandari si informatii, consilierea fiind o etapa importanta din activitatea institutiei noastre. Va asteptam!